loading   Laddar sida...

Välkommen till Blob Forum

Blob är branschens oberoende mässa och möteplats för alla som jobbar inom baby, lek och barn. Det är ett kompakt och trevligt tvådagars forum med en målgrupp som kommer från varuhus, dagligvaruhandel, kedjor och oberoende leksaks- och babybutiker, e-handlare, bokhandlare m.fl. I år erbjuder vi förutom alla fina produkter och varumärken som utställarna visar även ett inspirationsseminarium med Trendstefan som pratar om de allra senaste barntrenderna samt ett intressant frukostseminarium om Visual Merchandising. På kvällen arrangeras mingel och party för alla i branschen! En nyhet är att de stora licensföretagen Disney, CPLG och Plus Licens kommer att ställa ut på Blob samt hålla föredrag om sina senaste licensnyheter inom baby-barn! Ambitionen är att fortsätta utveckla Blob och utöka vissa områden som t.ex. inredning och kläder för barn och baby och vi kommer att visa upp barnrums- och barnmodedisplayer.

Nu har vi öppnat vår besökarregstrering! Anmäl dig kostnadsfritt till Blob Forum genom att klicka på knappen till höger. Mer information och program i vår besökarinbjudan >>

Är du leverantör och vill boka utställningsplats kan du se mer information här >>

Varmt välkomna till Blob Höstforum!


 

"Nu är det är dags att blicka fram emot nästa tillfälle att träffa alla härliga branschkollegor, Blob. På Baby-sidan innebär det en möjlighet att visa upp alla nyheter från Köln, för de som inte var där. Och på Lek-sidan är det ett perfekt tillfälle att visa upp vår- och sommarprodukterna för 2018. Branschen behöver en bra gemensam mässa, låt oss tillsammans se till att Blob blir en framgång. Jag kommer att vara på plats, och ser fram emot att få träffa just Dig och ditt företag!"."

Alexandra Synnermark, Bamba, ordförande i Lek & Babybranschen
 

 

Babyproffsens Mässa den 9 oktober
Vi är stolta över att samarbeta med Babyproffsen som arrangerar sin leverantörsmässa i anslutning till Blob. Utställarna, dvs Babyproffsens leverantörer, stannar kvar alla tre dagar och Babyproffsenbutikerna uppmuntras besöka båda mässorna.

 

Trendstefan föreläser om barntrender
Välkommen till Blobs inspirationsseminarium med Trendstefan kl 15 tisdagen den 10 oktober. Vi bjuder på något läskande. Anmälan krävs! Anmäl dig redan nu genom att skicka ett mejl till anna.weilemar@bramassor.se. Obs! Begränsat antal platser! Läs mer om seminariet här >>

SNABBFAKTA

Datum & tider Blob Höstforum 2017
10 oktober: 11-18
11 oktober: 10-16
Babyproffsens Mässa
9 oktober: 10-17 - endast öppen för Babyproffsens butiker

Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer