loading   Laddar sida...

Välkommen till Blob Vårforum!

Nu är det dags att planera ert medverkande på den andra upplagan av Blob vare sig ni är med som utställare eller besökare. Blob Forum är branschens egna oberoende mässa och premiären hösten 2016 lockade 74 utställande företag och 336 fackbesökare.

Är du leverantör och vill ställa ut hittar du information i vår nya utställarinbjudan samt under fliken FÖR UTSTÄLLARE.

Vi ses på Blob Vårforum den 29-30 mars!
 

"En öppen mässa som Blob är något som branschen behöver och vill ha. Premiären av Blob fick helt klart godkänt av oss och vi hoppas att vi gemensamt kan bygga upp forumet till att blir större och ännu bättre."/Anette Malmqvist, Butterick's Leco

 

Trender och kunskap på Blob Vårforum
På Blob Vårforum kommer korta "miniseminarier" med ämnen som är heta för branschen att hållas. Vi jobbar nu med vårens program som kommer att presenteras här inom kort.

 

Vill du ställa ut på Blob Vårforum?
Möt beslutsfattare från butiker, näthandlare, varuhus, kedjor och distributörer på Blob Forum. Enligt vår besökarundersökning från höstens Blob var 69% av besökarna helt eller delvis inköpsansvariga, 77% angav att det är mycket troligt eller troligt att de kommer att lägga order på produkter de såg på forumet och 78% av besökarna tyckte att helhetsintrycket från forumet var bra eller mycket bra. Premiären av Blob lockade besökare från bl.a. Åhléns, NK, Gekås, Babyland, Bonti, Lekmer, Barnvagnsbutiken Våra Små, World of Toys, Barnens Land, Babyproffsen, Kolmården, Stor & Liten, Ellos, Lekia, Hamleys och många fler.

SNABBFAKTA

Datum Blob Vårforum 2017
29-30 mars, 2017 (ons-tors)

Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm
 

Datum Blob Höstforum 2017
10-11 oktober, 2017


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer