loading   Laddar sida...

Tack för den här gången!

Premiären av Blob Forum, Lek- & Babybranschens nya mötesplats, hölls den 4-5 oktober på Scandic Infra City i Stockholm. Här träffades alla aktörer inom lek-, baby- och barnbranschen för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av de senaste trenderna, nätverka och lyssna på inspirerande seminarier. 74 utställare i 69 montrar, 336 besökare och en slutsåld middag med utdelningen av priset för Årets Spel sammanfattar Blob Höstforum 2016.

Vi vill tacka våra utställare och alla besökare som medverkade och som gjorde Blob Höstforum till en värdefull mötesplats för branschen.

Till utställarlista och hallöversikt för Blob Höstforum 2016 >>

OBS! Sajten för Blob Vårforum är just nu under uppbyggnad. Vi är tacksamma för att du har tålamod medan vi uppdaterar all information.

Vi ses på Blob Vårforum den 29-30 mars! Är du leverantör och vill ställa ut hittar du information i vår nya utställarinbjudan samt under fliken FÖR UTSTÄLLARE.

 

 

Sociala medier och e-handel på Blob Höstforum
Under Blob Höstforum hölls korta miniseminarier med heta ämnen som e-handel och sociala medier under mässans båda dagar. Föredraget om sociala medier om hur man praktiskt och strategiskt kan jobba med bl.a. Facebook och Instagram hölls av Kinna Jonsson, sociala medier-strateg med mångårig erfarenhet från olika branscher. Seminariet Mer Försäljning med smartare handel hölls av Linda Ahnfeldt, marknadsstrateg på Starweb. Vårens program kommer att presenteras här inom kort.

 

Trendexperterna Reyne Rice och Anna Lavfors på Blob Höstforum
Den internationella trendexperten Reyne Rice var på Blob och berättade om de senaste leksakstrenderna. Reyne har 30 års erfarenhet av marknadsföring, forskning och analysering av leksaksbranschen och ungdomsmarknaden. Hon har fått artiklar publicerade i över 60 länder, och är en populär talare på internationella konferenser. Och på babysidan var vi stolta över att presentera Anna Lavfors, barnvagnsnörd, trebarnsförälder och produkttestare som driver den populära bloggen Allt om barnvagnar.

SNABBFAKTA

Datum Blob Vårforum 2017
29-30 mars, 2017 (ons-tors)

Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm
 

Datum Blob Höstforum 2017
10-11 oktober, 2017


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer