loading   Laddar sida...

Blob Forum - baby, lek- & barnbranschens egna mässa

Blob är branschens oberoende mässa och möteplats för alla som jobbar inom baby, lek och barn. 

Blob Forum kommer åter 2019!
Efter två mässor 2016 och 2017 som tagits emot väl av branschen och besökts av fria handlare, e-handlare såväl som Babyproffsens butiker (2017), inköpare från varuhus och andra kedjerepresentanter inom både leksaker och babyprodukter har vi trots detta beslutat att vi vill hitta nya utvecklingsvägar och fler partners som ska göra mässan ännu attraktivare och locka fler besökare och leverantörer som ställer ut. Det här arbetet gör BraMässor i tätt samarbete med vår samarrangör Lek & Babybranschen och våra andra partners. Naturligtvis har vi våra utvecklingstankar och vi kommer att återkomma med mer information om Blob Forum 2019 efter sommaren 2018.
 
- Blob är en viktig mötesplats för vår bransch och vi satsar på att komma tillbaka starkare nästa år, säger Jennifer Rydén Englund, vd på Lek & Babybranschen.

Vi är som alltid intresserade av att få era inspel och åsikter om förnyelse och utveckling. Kontakta gärna Bosse Magnusson på BraMässor, bo.magnusson@bramassor.se, 0703 323 390.

Om Blob Höstforum 2017: Förutom alla fina produkter och varumärken som utställarna visade erbjöds även ett inspirationsseminarium med Trendstefan som pratade om de allra senaste barntrenderna samt ett intressant frukostseminarium om Visual Merchandising. På kvällen arrangerades mingel med prisutdelningar och party för alla i branschen! En nyhet var att de stora licensföretagen Disney, CPLG och Plus Licens ställde ut på Blob samt höll föredrag om sina senaste licensnyheter inom baby-barn! Vi hade också fina barnrums- och barnmodedisplayer.

Hela programmet för Blob Höstforum 2017 ser du här >>
Hallöversikt och utställarlista hittar du här >>

 

 Vinnaren i tävlingen Årets Spel koras på Blob
Prisutdelningen sker under minglet efter mässan den 10 oktober. Dessutom visas alla de nominerade spelen på mässan. Till hemsidan för Årets Spel >>

 

Disney, CPLG och Plus Licens kommer till Blob!
Vi är stolta över att bekräfta att de stora licensföretagen Disney, CPLG och Plus Licens kommer att vara med på Blob i höst och visa upp sina senaste varumärken samt presentera nya licensmöjligheter. Se hela deras seminarieprogram här >>

SNABBFAKTA

Datum & tider Blob Forum
Nästa Blob arrangeras 2019

Plats: 
Vi återkommer om plats!


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer