loading   Laddar sida...

Tack för den här gången!

Premiären av Blob Forum, Lek- & Babybranschens nya mötesplats, hölls den 4-5 oktober på Scandic Infra City i Stockholm. Här träffades alla aktörer inom lek-, baby- och barnbranschen för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av de senaste trenderna, nätverka och lyssna på inspirerande seminarier. 74 utställare i 69 montrar, 336 besökare och en slutsåld middag med utdelningen av priset för Årets Spel sammanfattar Blob Höstforum 2016.

Vi vill tacka våra utställare och alla besökare som medverkade och som gjorde Blob Höstforum till en värdefull mötesplats för branschen.

Till utställarlista och hallöversikt för Blob Höstforum 2016 >>

OBS! Sajten för Blob Vårforum är just nu under uppbyggnad. Vi är tacksamma för att du har tålamod medan vi uppdaterar all information.

Vi ses på Blob Vårforum den 29-30 mars!

 

 

Sociala medier och e-handel på Blob!
Missa inte våra korta miniseminarier med heta ämnen som e-handel och sociala medier som hålls i vårt trendcafé under mässans båda dagar. Föredraget om sociala medier är perfekt för dig som driver butik, e-handel eller jobbar med marknadsföring och det hålls av Kinna Jonsson, sociala medier-strateg med mångårig erfarenhet från olika branscher. Det här seminariet tar upp hur du praktiskt och strategiskt kan jobba med Facebook, Instagram mm. Missa heller inte seminariet Mer Försäljning med smartare handel som hålls av Linda Ahnfeldt, marknadsstrateg på Starweb. Se vårt program här >>

 

Möt våra trendexperter Reyne Rice och Anna Lavfors!
Den internationella trendexperten Reyne Rice kommer till Blob för att prata om de senaste leksakstrenderna. Reyne har 30 års erfarenhet av marknadsföring, forskning och analysering av leksaksbranschen och ungdomsmarknaden. Hon har fått artiklar publicerade i över 60 länder, och är en populär talare på internationella konferenser. Och på babysidan är vi stolta över att presentera Anna Lavfors, barnvagnsnörd, trebarnsförälder och produkttestare som driver den populära bloggen Allt om barnvagnar.

SNABBFAKTA
Datum Blob Vårforum 2017
29-30 mars, 2017 (ons-tors)

Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm

 


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer