loading   Laddar sida...

Välkommen till Blob!

I år är det premiär för Blob, Lek- & Babybranschens nya mötesplats! Den 4-5 oktober träffas alla aktörer inom lek-, baby- och barnbranschen på Scandic Infra City i Stockholm för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av de senaste trenderna, nätverka och lyssna på inspirerande seminarier.

Scandic Infra City kommer att fyllas till bredden av leksaker, babyartiklar, de hetaste prylarna och tillbehören som branschen har att erbjuda. Jobbar du med lek- och babyprodukter är Blob ett måste!

Till utställarlistan >>

Vi ses på Blob!

 

 

Sociala medier och e-handel på Blob!
Missa inte våra korta miniseminarier med heta ämnen som e-handel och sociala medier som hålls i vårt trendcafé under mässans båda dagar. Föredraget om sociala medier är perfekt för dig som driver butik, e-handel eller jobbar med marknadsföring och det hålls av Kinna Jonsson, sociala medier-strateg med mångårig erfarenhet från olika branscher. Det här seminariet tar upp hur du praktiskt och strategiskt kan jobba med Facebook, Instagram mm. Missa heller inte seminariet Mer Försäljning med smartare handel som hålls av Linda Ahnfeldt, marknadsstrateg på Starweb. Se vårt program här >>

 

Möt våra trendexperter Reyne Rice och Anna Lavfors!
Den internationella trendexperten Reyne Rice kommer till Blob för att prata om de senaste leksakstrenderna. Reyne har 30 års erfarenhet av marknadsföring, forskning och analysering av leksaksbranschen och ungdomsmarknaden. Hon har fått artiklar publicerade i över 60 länder, och är en populär talare på internationella konferenser. Och på babysidan är vi stolta över att presentera Anna Lavfors, barnvagnsnörd, trebarnsförälder och produkttestare som driver den populära bloggen Allt om barnvagnar.


Öppettider Blob Höstforum 2016
Tisdag 4 oktober
Mässan öppen 10.00-18.00
Branschmingel 18.00, middag 19.30.
Onsdag 5 oktober
Mässan öppen 9.00-17.00
Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm

Datum Blob Vårforum 2017:
29-30 mars (onsdag-torsdag)


 
Arrangör
 
Medarrangörer