loading   Laddar sida...

Om Blob

Blob, Lek- och Babybranschens nya öppna gemensamma mötesplats, arrangerades för första gången den 4-5 oktober 2016 av mässarrangören BraMässor Sverige AB i samarbete med branschföreningen Lek- & Babybranschen och facktidskriften Lek & Babyrevyn. 

En bra start

Premiären av Blob Forum som hölls i början av oktober 2016 hade 74 företag som ställde ut i 69 montrar och lockade 336 fackbesökare. På mässgolvet hölls värdefulla möten, affärer gjordes och man kunde nätverka med kollegor i branschen. Högaktuella trendseminarier och intressanta kunskapsseminarier presenterades och en slutsåld branschmiddag arrangerades med prisutdelningen av Guldtärningen, det prestigefyllda priset i Årets Spel. Allt detta bidrog till en bra start på branschens nya oberoende forum! Till utställarlista och hallskiss för Blob Höstforum 2016 >>

Koncept

Blob är ett kompakt tvådagars forum i en trivsam miljö som fick mycket beröm vid premiären. Tanken är att de kvalificerade besökarna ska kunna träffa leverantörer med fokus på att etablera nya kontakter och följa upp gamla befintliga utan att leverantörerna visar hela sitt sortiment utan fokuserar på nyheter och det som är deras unika erbjudanden. Vi kommer att fortsätta utveckla forumet och siktar på att utöka områdena inom inredning för barn samt barnkläder, något som efterfrågas i våra besökarenkäter.

 

Om Arrangörerna


BraMässor

BraMässor är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och andra evenemang. BraMässors affärsidé är att i egen regi, eller på uppdrag av eller i samarbete med olika branschföreningar arrangera mässor, konferenser och andra evenemang i Sverige. BraMässor Sverige AB ägs gemensamt av Nice Events Scandinavia och Branschkansliet. Läs mer om BraMässor här

Lek- och Babybranschen

Lek- och Babybranschen är branschföreningen för alla aktörer på den svenska marknaden för leksaker, hobby-, barn- och babyprodukter. Vare sig man är tillverkare, grossist, importör eller återförsäljare har man stor nytta av ett medlemskap i Lek- och Babybranschen.

Ett medlemskapet innebär att du är med och verkar för en sund utveckling av marknaden. Du är också med och tar socialt ansvar och verkar för att de produkter  som säljs är säkra. Som medlem får du tidig information om regler och standarder och är med och påverkar desamma. Du är med och bidrar till branschens talan gentemot myndigheter och media. Du får även koll på branschen, viktiga kontaktnät och bra medlemsförmåner.

Ingen kan idag klara av att hantera alla lagar och regler själva men tillsammans skapar vi de resurser som behövs.

Läs mer om Lek- och Babybranschen HÄR

Är du intresserad av ett medlemskap eller vill veta mer? Hör av dig till oss på 08-508 938 19 eller info@lekobaby.se .

Lek & Babyrevyn

Lek & Babyrevyn är en branschtidning som innehåller all tänkbar information för alla som arbetar med leksaker och babyprodukter. Den ägs av branschorganisationen Lek- och Babybranschen och når så gott som alla aktörer inom den svenska lek- och babybranschen.

Den har också viss spridning i övriga nordiska länder. Den ges ut 6 gånger per år och är ett utmärkt redskap att nå ut till både detaljister och leverantörer i lek- och babybranschen.

 

SNABBFAKTA

Datum & tider Blob Forum
Nästa Blob arrangeras 2019

Plats: 
Vi återkommer om plats!


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer