loading   Laddar sida...

Blob Forum - baby, lek- & barnbranschens egna mässa

Vi vill passa på att tacka alla besökare och utställare som var med på årets Blob Forum! Vi hade 70 utställare och 352 besökare i år, vilket är en blygsam ökning i besökarantal. Hemsidan uppdateras inom kort med mer information om nästa års Blob Forum.

Blob är branschens oberoende mässa och möteplats för alla som jobbar inom baby, lek och barn.
Det är ett kompakt och trevligt tvådagars forum med en målgrupp som kommer från varuhus, dagligvaruhandel, kedjor och oberoende leksaks- och babybutiker, e-handlare, bokhandlare m.fl. 2017 erbjöd vi förutom alla fina produkter och varumärken som utställarna visade även ett inspirationsseminarium med Trendstefan som pratade om de allra senaste barntrenderna samt ett intressant frukostseminarium om Visual Merchandising. På kvällen arrangerades mingel med prisutdelningar och party för alla i branschen!

En nyhet var att de stora licensföretagen Disney, CPLG och Plus Licens ställde ut på Blob samt höll föredrag om sina senaste licensnyheter inom baby-barn! Vi hade också fina barnrums- och barnmodedisplayer.

Hela programmet för Blob Höstforum 2017 ser du här >>
Hallöversikt och utställarlista hittar du här >>

Välkomna tillbaka till Blob Höstforum den 9-10 oktober 2018!


 

"Nu är det är dags att blicka fram emot nästa tillfälle att träffa alla härliga branschkollegor, Blob. Branschen behöver en bra gemensam mässa, låt oss tillsammans se till att Blob blir en framgång. Jag kommer att vara på plats, och ser fram emot att få träffa just Dig och ditt företag!"."

Alexandra Synnermark, Bamba, ordförande i Lek & Babybranschen
 

 Vinnaren i tävlingen Årets Spel koras på Blob
Prisutdelningen sker under minglet efter mässan den 10 oktober. Dessutom visas alla de nominerade spelen på mässan. Till hemsidan för Årets Spel >>

 

Disney, CPLG och Plus Licens kommer till Blob!
Vi är stolta över att bekräfta att de stora licensföretagen Disney, CPLG och Plus Licens kommer att vara med på Blob i höst och visa upp sina senaste varumärken samt presentera nya licensmöjligheter. Se hela deras seminarieprogram här >>

SNABBFAKTA

Datum & tider Blob Höstforum
Nästa Blob arrangeras den 9-10 okt 2018

Plats: 
Scandic Infra City, Stockholm


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer